Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Aanmelding parken- en reizendag

Op 14 december a.s. organiseert Beter Uit reizen in samenwerking met de Beter Uit vakantieparken een dag vol ontmoeting, inspiratie en presentaties. Maak kennis met het reisaanbod van Beter Uit, onze reisleiders, ontmoet andere deelnemers en leer de vakantieparken kennen.

 

Gedurende de dag worden er verschillende presentaties gehouden. Zo kunt u zich aanmelden voor een presentatie over Israël, inclusief gezinsreizen. Tijdens deze presentatie ervaart u hoe het is om door het Beloofde Land te lopen en vertellen wij u meer over de reismogelijkheden naar deze bijzondere bestemming.


Daarnaast zijn er presentaties over de onze single en alle leeftijdenreizen. Ook kunt u de presentaties van de vakantieparken bijwonen. Hieronder kunt u zich aanmelden voor deze presentaties.

 

Naast de presentaties en ontmoetingen organiseren we op deze dag, om 12:30 uur, een concert met samenzang in de Oudshoornsekerk in Alphen aan den Rijn. Peter Burger zal ons belgeleiden op het orgel en de presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

 

U bent van harte uitgenodigd!

 

Locaties:

 

Kantoor - Beter Uit

Kalkovenweg 16

2401LK Alphen aan den Rijn

 

Concert - Oudshoornsekerk

Oudshoornseweg 90

2401LC Alphen aan den Rijn

 

 

Velden met * zijn verplicht om in te vullen als u zich aan wilt melden

Aanmelding

Voornaam*
Achternaam*
Presentaties*
 
Aantal personen*
Vul hier niets in a.u.b.
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief