Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Christelijke georganiseerde reizen, voor ieder wat wils!

We bieden een breed aanbod groepsreizen, waarbij je in goed gezelschap geniet van een ongedwongen vakantie. Samen ontdek je de mooiste bestemming én ontmoet je elkaar rond het christelijk geloof. Voor iedere interesse en leeftijd is er een passende groepsreis. Bekijk eens onze singlereizen of jongerenreizen. Liever individueel op vakantie? Dat kan ook! Beter Uit selecteert regelmatig unieke aanbiedingen naar vakantieplekken die bij jou passen! Met Beter Uit ontdek je de wereld zoals jij graag wilt

 

Waarom Beter Uit?

Beter Uit is een christelijke reisorganisatie en organiseert groepsreizen binnen en buiten Europa. De meerwaarde van Beter uit is de christelijke identiteit. Voor Beter Uit kies je als je samen met andere christenen wilt genieten van een heerlijke vakantie. 

 

Samen beleven, samen geloven. 

 

Welke leeftijdscategorieën zijn er? 
We hebben onze reizen opgedeeld in drie leeftijdscategorieën. Wanneer je net buiten een bepaalde leeftijdscategorie valt, maar toch graag met een bepaalde reis mee wilt, neem dan even contact met ons op.
Jongerenreizen (16 t/m 30 jaar)
Single reizen (25 t/m 50 jaar)

Alleengaanden (50+ jaar)
Alle leeftijden reizen

 

Wat houdt dat in, een christelijke reisorganisatie?

Beter Uit is een christelijke reisorganisatie, die net als andere organisaties groepsreizen organiseert naar diverse landen. Het verschil zit hem voornamelijk in jou als deelnemer: Beter Uit reizigers zijn christenen die graag andere christenen ontmoeten en samen willen genieten van een vakantie. Het bijzondere van een christelijke reisorganisatie is dat je samen kunt genieten en ontspannen, maar dat gesprekken ook inhoudelijk ergens over kunnen gaan.

Samen geloven, samen beleven staat centraal. Ook worden er dagsluitingen georganiseerd in de vorm van een sing-in en samen lezen uit de Bijbel. De invulling hiervan is ongedwongen en verschilt per reis en per groep. Kerkmuren verdwijnen en het samen christen-zijn staat centraal.

 

Hoe wordt de zondag ingevuld?

De zondag is een rustdag en is reisvrij. Beter Uit organiseert geen activiteiten op deze dag. De reisleider verzorgt een samenkomst en indien mogelijk bezoeken we een lokale kerkdienst. De rest van de dag kun je op eigen gelegenheid de omgeving verkennen of ontspannen bij het hotel.

 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief