Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Oriëntatiereizen 2019

In samenwerking met onze zusterorganisatie DrieTour biedt Beter Uit diverse oriëntatiereizen aan naar verschillende bestemmingen. Laat u inspireren en maak kennis met deze landen en thema's. 

Maak kennis met een land

Ieder jaar biedt Beter Uit een aantal oriëntatiereizen aan. Tegen een gereduceerd tarief maakt u kennis met de highlights van een bestemming. Zo is het makkelijk om u voor te bereiden op een reis, ideeën op te doen en een goed programma samen te stellen.

Organiseert u binnen twee jaar een groepsreis via Beter Uit, dan ontvangt u een gedeelte van de reissom retour. Het aanbod aan oriëntatiereizen is onder aan de pagina te vinden.

Voorwaarden

  • Deelname is mogelijk als u een groepsreis op maat naar één van de aangeboden bestemmingen wilt organiseren via Beter Uit;
  • De te organiseren groepsreis (vanaf 10 personen) dient plaats te vinden in 2019;
  • Aan deelname aan een oriëntatiereis zijn kosten verbonden. De reissom staat vermeld bij de betreffende reis. Het is mogelijk een tweede persoon mee te laten reizen. Daarvoor geldt een toeslag. Deze toeslag staat ook bij de betreffende reis vermeld.
  • Indien u daadwerkelijk een groepsreis op maat naar de bezochte bestemming in 2019 via Beter Uit realiseert, ontvangt u na afloop van die reis eenmaal de kosten van de gemaakte oriëntatiereis terug. Het terug te ontvangen bedrag is gepubliceerde reissom voor de eerste persoon (excl. toeslagen voor gebruik eenpersoonskamer etc.). De reissom voor een eventuele medereiziger wordt nooit gerestitueerd.
  • Bovenstaande geldt ook, als u in de genoemde jaren een groepsreis op maat via Beter Uit organiseert naar een andere bestemming dan die met een oriëntatiereis wordt bezocht;
  • Als er geen groepsreis op maat via Beter Uit wordt gerealiseerd wordt de betaalde reissom voor de oriëntatiereis niet gerestitueerd. Dit geldt ook als u wel een groepsreis organiseert, maar deze niet doorgaat wegens bijv. een te gering aantal deelnemers.
  • Voor alle oriëntatiereizen geldt een minimaal aantal deelnemers. Mocht een reis onverhoopt niet door kunnen gaan, zal Beter Uit u tijdig informeren en trachten een alternatief aan te bieden. Mocht er geen alternatief zijn, of het geboden alternatief is niet acceptabel, wordt de reissom volledig gecrediteerd.
  • Op onze oriëntatiereizen zijn de boekings- en annuleringsvoorwaarden van Beter Uit van toepassingen, zoals vermeld op de website.
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief