Over deze reis

Hollands Jongerenkoor - 77 jaar bevrijding

Deze jaren herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 77 jaar geleden. Een bijzondere gebeurtenis die we graag al zingend willen herdenken. Natuurlijk mag een bezoek aan Bastogne niet ontbreken! Als koren verblijven we op een wel een leuke locatie, namelijk op een vakantiepark. Hier staan diverse mobile homes voor ons klaar en worden we culinair verrast. Het mooie van dit verblijf is dat we uiteraard gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Zo kunnen we beachvolleyballen of ‘s avonds rondom het kampvuur gezellig zingen met elkaar. En vergeet geen spelletjes mee te nemen! Schrijf je alvast in voor deze mooie trip, o.l.v. Peter Wildeman en Joost van Belzen.


Het Hollands Jongerenkoor
Jongerenkoor Loïs
o.l.v. Peter Wildeman en Joost van Belzen

Yerusha Ensemble
o.l.v. Rianne Vogelaar

Huig v.d. Knijff: orgel

Bestemming

Dagprogramma

dag
1

DO: Heenreis

Al carpoolend vertrekken we vanuit Nederland naar Luxemburg. Rond de middag hopen we elkaar te ontmoeten op Vakantiepark Walsdorf in Diekirch. Hier staan de Mobile Homes voor ons klaar waar we de komende twee nachten zullen verblijven. In de middag kan ieder op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen. Zo is het meer dan de moeite waard om naar Vianden te gaan en daar bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan de Burcht of gewoon lekker wat te drinken op een terrasje aan het water. Aan het begin van de avond staat er een smakelijk diner voor ons klaar in het restaurant en krijgen we na afloop een kopje koffie aangeboden. Natuurlijk is het mogelijk om op het terras of binnen in het restaurant gezellig na te praten met elkaar.

dag
2

VR: Bastogne en concert

Nadat we hebben genoten van het ontbijtbuffet rijden we op eigen gelegenheid naar Bastogne (Bastenaken) bekend van het Ardennen offensief. Bij aankomst brengen kunnen we bijv. een bezoek brengen aan het Bastogne War Museum waar je enigszins ervaart hoe zwaar de gevechten hier zijn geweest. Erg indrukwekkend. Maar een mooie wandeling door het stadje is zeker ook de moeite waard. Aansluitend rijden we naar één van de mooie kerken in de omgeving waar we ons concert willen geven. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner op het vakantiepark.

dag
3

ZA: Terugreis via Maastricht

We genieten nog van het uitgebreide ontbijt en nadat al de koffers weer in de auto staan is het tijd om Walsdorf te verlaten en richting Nederland te gaan rijden. Uiteraard maken we nog een stop in de gezellige stad Maastricht. Drink nog even gezellig een koffie met elkaar op het Vrijthof! Aansluitend kan ieder op eigen gelegenheid verder naar huis rijden.

Accommodaties

Vakantiepark Walsdorf

Walsdorf, Luxemburg
Het Beter Uit Vakantiepark Walsdorf ligt in een groen dal van de Luxemburgse Ardennen. Veel natuur in de omgeving en het park zelf is ook ruim opgezet. De camping is goed onderhouden met veel groen en dwars over de camping loopt een kabbelend beekje. Bij de receptie wordt u hartelijk ontvangen. Er is een parkwinkel, voetbalveld, restaurant, wasservice en tal van andere faciliteiten.
De mobilehomes zijn zo opgezet dat u voldoende privacy heeft, maar toch ook het echte camping gevoel krijgt. Uiteraard zijn de mobilehomes volledig ingericht en heeft u een eigen terras.

Meer over deze accommodatie

In de accommodatie
WIFI
Bar
Restaurant
Wasservice
24 uurs receptie
In de kamer
Badkamer
Koffie en thee
In de buurt
Supermarkt
Restaurant

Vervoer

Eigen vervoer
Deze reis wordt aangeboden op basis van eigen vervoer. Circa 10 dagen voor aanvang van de reis versturen wij aanvullende informatie over het begin van het programma en de gewenste aankomsttijd.

Vertrekdata

Inbegrepen

 • Twee overnachtingen in meer persoons mobilehome
 • Verblijf op basis van half pension (ontbijt en diner)
 • Kopje koffie na het diner
 • Toeristenbelasting
 • Schoonmaakkosten, bed- en badlinnen
 • Reisinformatiepakket per boeking
 • Deskundige reisbegeleiding

Niet inbegrepen

 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Fooien
 • Entree Bastogne War Museum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur)
 • Administratiekosten 17,50,- per factuur

Overige informatie

Minimaal aantal deelnemers is 30 personen.

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitsbewijs.

Reisleiding