Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

30+ reis door het Müllerthal onder leiding van Dhr. A (Bram) Karels

Groepsreis vanuit één hotel | Busreis

Onder leiding van dhr. A. (Bram) Karels bezoekt u tijdens deze culturele en sportieve vakantiereis aantrekkelijke plaatsen in Luxemburg, een land dat ruim binnen 5 uur vanuit Nederland aan te rijden is, zodat op de aankomst- en vertrekdag en ook ruimte is voor een leuk programma.  In het reis hebben we ruimte gemaakt voor een (gedeeltelijke) eigen keuze/invulling! Reist u mee?

 

Een aantal praktische gegevens op een rijtje:

 • Dit is een speciale reis voor 30+ ers. De maximum leeftijd is circa 50 jaar.
 • De deelnemers aan deze reis zijn afkomstig uit de reformatorische kerken. Concreet betekent dit onder andere een kledingcode en dagopening/sluiting.
 • De sluitingsdatum voor deze reis is 01-05-2018.

Van dag tot dag

Dag 1 maandag 23 juli 2018

Vandaag vertrekken we voor een mooie reis naar Luxemburg. Via de verschillende opstapplaatsen rijden we naar Bourscheid en onderweg genieten we van een kopje koffie met iets lekkers. Aan het begin van de middag arriveren we in Bourscheid, waar we een prachtig kasteel gaan bezichtigen. We vervolgen onze weg naar ons hotel waar we de komende vier nachten verblijven.

 

Dag 2 dinsdag  24 juli 2018

Vandaag staat er een sportieve dag op het programma. Wandelen in het Müllerthal. Voor wie liever niet wandelt, zoeken we met elkaar een alternatief programma uit met bv. bezichtiging van een stadje in de omgeving bv. Larochette. Aan het einde van de dag rijden we terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

 

Dag 3 woensdag  25 juli 2018

Na het ontbijt gaan we naar Luxemburg Stad. Daar krijgen we een rondleiding door  een Nederlands sprekende gids, en bezoeken het centrum en de kazematten.  ’s Middags maken we een heerlijke wandeling in het Müllerthal. Je kunt ook kiezen om het kasteel Beaufort te bezichtigen. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

 

Dag 4 donderdag  26 juli 2018

Opnieuw maken we er een sportieve dag van. Je kunt kiezen om een flinke fietstocht te maken bijvoorbeeld vanuit Diekirch langs de Sûre. Je kunt ook met de kano vanaf  Dillingen naar Echternach varen. Een spannend traject…. ’s Middags ontmoeten we elkaar in Echternach. Mogelijkheden: A) historische gebouwen bezichtigen. B) shoppen en genieten van de binnenstad. C) bezoek aan de vlindertuin. Aan het einde van middag rijden we terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

 

Dag 5 vrijdag  27 juli 2018

Na het ontbijt vertrekken we naar Vianden. Als afsluiting van onze vakantietrip bezichtigen we het kasteel gebruiken de kabelbaan voor een prachtig panorama op het stadje. Vervolgens rijden we richting Nederland waar we aan het einde van de middag genieten van een afscheidsdiner. Vervolgens rijden we naar de verschillende uitstapplaatsen. Samen kunnen we terugkijken op een mooie reis.

Accommodaties

Hotel Koener*** - Clervaux

Hotel Koener biedt ruime accommodatie met gratis WiFi in het hart van de Luxemburgse Ardennen, in...

Hotel Koener*** - Clervaux

Hotel Koener biedt ruime accommodatie met gratis WiFi in het hart van de Luxemburgse Ardennen, in het schilderachtige stadje Clervaux. De kamers zijn gevestigd in een monumentaal pand, hebben warme kleuren en zijn ingericht met mooie meubels. Ze bieden een televisie en een laptopkluis. Het beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een sauna en een fitnesscentrum. Deze spafaciliteiten zijn volledig gratis en zijn inbegrepen bij uw kamerprijs.

 

Het restaurant van Hotel Koener biedt een à-la-cartemenu waarop ook gerechten voor vegetariërs staan. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit verse croissants, jam, vruchtensappen en andere ontbijtdelicatessen. Het hotel is een volledig gemoderniseerd en gerenoveerde door een familie beheerde accommodatie. Het ligt in het voetgangersgebied in het centrum van Clervaux. 

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie Luxemburg - 5 dagen

Inbegrepen

 • Vervoer per comfortabele  tourist class touringcar voorzien van toilet, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten onder leiding van Joost v.d. Wetering
 • Koffie/thee en gebak op de heenreis
 • Meergangen afscheidsdiner op de terugreis
 • 4 overnachtingen in goed 3-sterrenhotel
 • Verblijf in eenpersoonskamers met eigen bad/douche, toilet
 • Verblijf op basis van halfpension
 • Alle excursies zoals in het programma beschreven ter waarde van 45,- per persoon
 • Entreegelden volgens programma
 • Toeristenbelasting
 • Gebruik privé ruimte na het diner voor dagsluiting
 • Reisinformatiepakket per boeking
 • Reserveringskosten á 25,- per persoon

Niet inbegrepen

 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (maximaal 9 personen per factuur)
 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Fooien voor gids, chauffeur en hotelpersoneel

Overige informatie

 • Dit is een speciale reis voor 30+ ers. De maximum leeftijd is circa 50 jaar.

 

Prijsinformatie

Korting bij verblijf op een tweepersoonskamer 50,- per persoon

 

De prijs van de reis is afhankelijk van het aantal deelnemers. Hieronder vindt u de prijzen per deelnemersaantal:

 

740,-

Bij 35 – 39 betalende personen

765,-

Bij 30 – 34 betalende personen

799,-

Bij 25 – 29 betalende personen

840,-

Bij 20 – 24 betalende personen

 

Op basis van het aantal deelnemers kan het zijn dat u een deel van het door u betaalde bedrag met terugwerkende kracht op uw rekening gestort krijgt. 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief