Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Israël: het beloofde land!

Ga mee op christelijke singlereis naar het beloofde land: Israël. Reis van Tel Aviv naar Jeruzalem en door naar de andere prachtige plaatsen die Israël te bieden heeft. Waarschijnlijk ken je de meeste plaatsen wel van naam uit de Bijbel, maar het is natuurlijk helemaal fantastisch om ze nu met eigen ogen te kunnen bekijken. Daarnaast heb je je vast wel eens afgevraagd hoe het is om te drijven in de Dode Zee en hoe het zou zijn om door de nauwe straatjes van Jeruzalem te struinen. Ontdek het op een van onze singlereizen naar Israël.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

De heilige stad
Tijdens onze single reizen naar Israël mag een bezoek aan de stad Jeruzalem zeker niet ontbreken. Deze stad zit boordevol met culturele en vooral ook religieuze bezienswaardigheden. In de oude Stad vind je onder andere de Heilige-Grafkerk, de beroemde Klaagmuur en de prachtig versierde Rotskoepel. De kerkklokken, de Islamitische oproepen tot gebed en de sjofar klinken harmonieus door de stad. Ga samen met de andere christelijke singles naar de Nieuwe stad en breng een bezoek aan de Mahane Yehuda markt. Hier kopen de locals hun groente, fruit en verse kruiden. Maar ook vind je op dit gezellige marktplein volop kleding en sierraden.

 

Drijven in de Dode Zee
Natuurlijk brengen we tijdens onze single reis ook een bezoek aan de Dode Zee. De Dode Zee is het laagst gelegen meer ter wereld en geeft een onvergetelijke ervaring. In dit meer is het water zo zout dat je zelfs al in de meest ondiepte gedeeltes blijft drijven. Het is dan ook niet aan te raden om op je buik te gaan zwemmen. Wees verder niet bang voor enge vissen, want die heb je hier namelijk niet. Dankzij het hoge zoutgehalte kunnen vissen niet leven in de Dode Zee.

 

Boek je single reis naar Israël
Ben je enthousiast geworden over de single reis naar Israël? Boek je reis bij Beter Uit en beleef samen met andere christenen een onvergetelijke tijd in het beloofde land. Tijdens de single reizen staat het geloof centraal, maar ook is er voldoende ruimte voor een goed gesprek met elkaar over alledaagse onderwerpen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief