Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

DSC07713
Met Hour of Power
naar Amerika

Met Hour of Power naar Amerika

Groepsrondreis | Vliegreis

In oktober organiseert Hour of Power een bijzondere ontmoetingsreis naar de kerk van Bobby Schuller: Shepherd’s Grove. Op het programma staan een aantal ontmoetingen met o.a. Bobby Schuller, het koor van Hour of Power en het meemaken van de zondagse kerkdienst. Deze reis neemt u verder mee op een ontdekkingstocht naar kleurrijke nationale parken, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion National Park. De comfortabele reis voert u van woestijnlandschap tot het bruisende Las Vegas. Vanuit deze stad vliegen we terug naar Nederland.

Klik hier voor een PDF weergave van het programma.

Van dag tot dag

Dag 1, woensdag 5 oktober: Amsterdam – Los Angeles / Anaheim
Vanaf Schiphol vliegen we met een comfortabele Boeing 777 van United Airlines naar Houston en vervolgens naar Los Angeles. Met een luxe touringcar wordt de transfer verzorgd van Los Angeles Airport naar ons hotel: Hilton Garden Inn Garden Grove. In het sfeervolle hotel verblijven we vier nachten. Elke morgen ontmoeten we elkaar bij het ontbijtbuffet.

Dag 2, donderdag 6 oktober 2016: Anaheim
’s Morgens kunt u genieten in of rond het zwembad van het hotel of een wandeling maken. Na de lunch, die u op eigen gelegenheid kunt gebruiken, vertrekt onze bus naar Shepherd’s Grove waar Bobby Schuller u van harte welkom heet en waar een speciale middagbijeenkomst met Bobby voor ons is gepland. Daarna vertrekt de bus naar Costa Mesa, waar we bij het grootste christelijke televisie netwerk van Amerika, Trinity Broadcasting Network het TV programma “Praise the Lord” zullen bijwonen. Dit programma wordt door Bobby Schuller gepresenteerd. Vóór de opname van het programma bezoeken we de opulente gebouwen en tuinen van TBN.

Dag 3, vrijdag 7 oktober 2016: Anaheim – Los Angeles – Anaheim

Na het ontbijtbuffet komt Bobby Schuller de morgenoverdenking voor ons verzorgen. Daarna heeft u vrij tijd. Na de lunch vertrekken we voor een verrassend programma om vervolgens bij Anke en Mike Vogelvang te dineren. Anke en Mike zijn bekende Hour of Power gezichten. Mike zingt in het koor en Anke zet zich al jaren in voor de kerk. In hun bijzondere huis in Orange Old Town zullen ze ons graag ontvangen en hun verhaal vertellen.

Dag 4, zaterdag 8 oktober 2016: Anaheim
Vandaag geniet u van een vrije dag. U kunt het nabijgelegen DisneyLand, Disney California Adventure Park of Downtown Disney District bezoeken. Vanuit het hotel vertrekt elke half uur een shuttle naar de Disney parken. Ook kunt u gaan winkelen in de bekende Anaheim Gardenwalk. ’s Avonds is er een speciaal diner met als gasten Bobby en Hannah Schuller, Don en Sue Neuen en zullen leden van het koor van Hour of Power de avond muzikaal opluisteren.


Dag 5, zondag 9 oktober 2016: Anaheim – Shepherd’s Grove – Laughlin: 468 km
Na het ontbijt vertrekken we naar Shepherd’s Grove voor de dienst van Hour of Power waar we een warm welkom krijgen. Na afloop van de dienst kunt u koffie drinken en kennismaken met de leden van de kerk. In onze comfortabele touringcar maken we de lange reis naar Laughlin, Nevada waar we overnachten in het Tropicana Laughlin hotel. Onderweg maken we in Barstow met haar mooie Rainbow Basin Natural Area een lunch stop.


Dag 6, maandag 10 oktober 2016: Laughlin – Route 66 – Williams – Grand Canyon National Park- Tuba City: 413 km
Na het ontbijt rijden we over de befaamde Route 66, misschien wel de meest bekende route van Amerika. Onderweg maken we een koffiestop in Williams, een klein typisch Amerikaans dorpje. Vervolgens rijden we naar de Grand Canyon, een reusachtige kloof, uitgesleten door de Coloradorivier en de grootste ter wereld. Een fantastisch natuurwonder. Hier kunt u genieten van de panorama’s en de kleurrijke rotsen. We verlaten de Grand Canyon en rijden het Navajo Reservaat in. Dit Reservaat is een tot de verbeelding sprekend gebied. Het immense indianenreservaat strekt zich uit over de staten Utah, Arizona en New Mexico. Hier is het oorspronkelijke Amerika nog tot in elke zandkorrel voelbaar. We overnachten in Tuba City in het Quality Inn Navajo Nation hotel.


Dag 7, dinsdag 11 oktober 2016: Tuba City – Lake Powell – Bryce Canyon: 386 km
Onze eerste stop vandaag maken we bij de Glen Canyon Dam. Brandend zand en nergens water? Dan leggen we toch een dam aan in Colorado?! Zo begon men aan de bouw van de Glen Canyon Dam die in 1963 klaar was. Achter de wal ontstond Lake Powell. Onderweg passeren we de grens van Arizona en rijden we Utah binnen. We maken een lunchstop in Kanab, in de volksmond ook wel bekend als ‘Little Hollywood’ vanwege de vele westernfilms die in de nabije omgeving worden opgenomen. We reizen verder naar Bryce Canyon. Deze kloof is uitgesleten tot een hoefijzervormige kom met dieprode kleuren en goudkleurige rotspilaren.


Dag 8, woensdag 12 oktober 2016: Bryce Canyon – Zion National Park – Las Vegas: 395 km
We gaan vroeg op pad want de zonsopkomst in Bryce Canyon is werkelijk onvergetelijk! Vervolgens rijden we naar Zion Nationaal Park, een geologisch sprookjesland dat zijn naam kreeg van Mormoonse pioniers. Ooit bevonden de rotsformaties en zandduinen zich op de bodem van de zee. De vormen en kleuren van de rotsen maakten zoveel indruk op de vrome Mormonen, dat ze er godvruchtige benamingen voor bedachten als “Altar of Sacrifice”, “Tempels of Virgins” en “Angels Landing”. Voor de lunch stoppen we in Springdale en gaan, nadat we de grens van Utah passeren, op naar de gokstad van Amerika: Las Vegas. De stad brengt u wervelende shows, dag en nacht vertier en misschien wel de jackpot in één van de vele casino’s. We verblijven in het indrukwekkende Flamingo hotel.


Dag 9, donderdag 13 oktober 2016
Na het ontbijt staat de touringcar voor u klaar om u naar de luchthaven van Las Vegas te brengen voor de terugvlucht naar Nederland.


Dag 10, vrijdag 14 oktober 2016
In de ochtend komen we aan op Schiphol waar we afscheid nemen van elkaar, maar met een reünie in het zicht. Einde van een bijzondere reis met even bijzondere ontmoetingen.

Het programma en de hotelnamen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie - Hower of Powerreis 10 dagen

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam – Los Angeles en Las Vegas – Amsterdam per United Airlines of gelijkwaardige vliegmaatschappij (vluchten met overstap) 
 • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen 
 • Ruimbagage 23 kilo 
 • 8 Overnachtingen in comfortabele middenklasse hotels 
 • Verblijf in tweepersoonskamer met eigen bad/douche, toilet en airconditioning 
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt, inclusief één diner in het hotel 
 • Diner bij de familie Vogelvang 
 • Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning tijdens de excursiedagen 
 • Alle excursies, entreegelden en parkf ees zoals in het programma beschreven 
 • Informatiebijeenkomst 
 • Reisinformatiepakket per boeking 
 • Reisleiding Jan van den Bosch

Niet inbegrepen 

 • Toeslag éénpersoonskamertoeslag 499,- 
 • ESTA verklaring $15,- per persoon (via internet en alleen betaling per creditcard mogelijk) 
 • Evt. verhoging van brandstoftoeslagen 
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering 
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur) 
 • Overige maaltijden 
 • Drankjes bij de maaltijden
 • Eventuele optionele excursies zoals Disneyland op dag 4 
 • Reserveringskosten 25,- per boeking

Overige informatie

 

Er geldt een vroegboekkorting bij boekingen t/m 15 juni!

Reissom per persoon bij boeking t/m 15 juni: 1785,- per persoon
Reissom per persoon bij boeking na 15 juni:  1845,- per persoon

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief