Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Spanje Blanes 2017 (68)
Faith & Fun
16-25 jaar

Super busreizen voor jongeren!

Op busreis samen met christelijke jongeren naar een te gekke vakantiebestemming? Boek snel een van jouw favoriete jongeren busreizen en ga samen met andere christenen tussen de 16 en 25 jaar naar de Adriatische Rivièra in Italië of het bruisende Kroatië. Kies de busreis die past bij jou en je portemonnee! Eenmaal thuisgekomen ben je naast mooie ervaringen ook een aantal vrienden rijker. Klinkt als een super zomer toch?

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Met de bus of toch vliegen?
Al jarenlang gaan jongeren volop op vakantie met de bus richting bestemmingen als Spanje en Kroatië. En dat vinden wij van Beter Uit helemaal niet zo gek. Een busreis duurt misschien wat langer, maar het is wel een stuk gezelliger. Vanaf het moment dat je de bus instapt begint je vakantie en ontmoet je meteen je reisgenoten. Daarnaast is het veel goedkoper waardoor je ook nog eens geld over houdt om tijdens je vakantie uit te geven. Heb je meer te besteden en ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je mee met onze jongerenreizen per vliegtuig

 

Waarom Beter Uit?
Het leuke aan onze zomervakanties voor christelijke jongeren is dat je niet per se met je vrienden op vakantie hoeft. Je kan namelijk ook in je eentje aansluiten bij onze jongeren busreizen. Bij Beter Uit zorgen we ervoor dat wij samen als christelijke groep een onvergetelijke zonvakantie gaan beleven. Er gaat een ervaren reisleider mee die gedurende de vakantie het aanspreekpunt vormt. Samen met hem of haar gaan jullie bedenken wat jullie graag willen doen tijdens de vakantie. Tot slot is er voldoende ruimte voor het geloof.

 

Boek je goedkope jongerenvakantie online

Kun je niet wachten om op zomervakantie te gaan? Boek dan vandaag nog jouw busreis voor jongeren bij Beter Uit. Dan zorgen wij ervoor dat jouw busvakantie tot in de puntjes wordt geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je koffers in te pakken en zorgen dat je camera/telefoon is opgeladen. Want één ding is zeker, met Beter Uit beleef je een onvergetelijke vakantie waarbij je de mooiste momenten zeker wilt vastleggen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief