Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Corona

Houd onze website in de gaten. De informatie rondom het Corona-virus wijzigt regelmatig. Hieronder vindt u altijd de meest recente informatie.

 

Beter Uit doet er alles aan om geslaagde vakanties te organiseren. Uiteraard bent u op de hoogte van het coronavirus. Dagelijks worden wij als reisorganisatie geconfronteerd met nieuwe informatie en maatregelen vanuit de diverse lokale overheden als gevolg van het coronavirus. Bestemmingen gaan op slot en reizen worden geannuleerd. Uiteraard volgen we nauwgezet van uur tot uur het nieuws en volgen we de adviezen en aanwijzingen die het RIVM en het ministerie van buitenlandse zaken geeft. Diverse landen nemen maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Ook de Nederlandse regering kondigt maatregelen af die van invloed kunnen zijn op uw vakantie. Het is niet altijd duidelijk tot wanneer bepaalde maatregelen van toepassing zijn en of de genomen maatregelen van invloed zijn op uw vakantie. Wij begrijpen dat dit voor u onzekerheid met zich meebrengt en dat dit veel vragen op roept. De Nederlandse regering heeft maandag 23 maart jl., naast een aantal andere maatregelen, de maatregel aangekondigd dat het verboden is om tot 1 juni met meer dan drie personen samen te zijn. Tot onze spijt is het voor ons als reisorganisatie niet duidelijk wat dit voor gevolgen heeft voor het al dan niet door kunnen gaan van uw vakantie. Dat betreuren wij, omdat wij u als gewaardeerde Beter Uit-reiziger op dit moment geen passend antwoord kunnen geven. Wij vertrouwen er op dat de Nederlandse regering hier op zeer korte termijn duidelijkheid over geeft. Wij vragen om uw begrip en geduld. Uiterlijk twee weken voor vertrek en indien mogelijk eerder, informeren wij u.

 

Indien Beter Uit genoodzaakt is de vakantie te annuleren wegens het Corona-virus, dan ontvangt u een Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaling die u kunt gebruiken voor de betaling van een vakantie met Beter Uit later dit jaar of een vakantie in 2021. U ontvangt géén geld retour.

We vertrouwen er op u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Beter Uit: 088-3100 500.

 

We hebben een pagina ingericht met veelgestelde vragen rondom boekingen en het Corona-virus, klik hier!

 

Ook kunt u voor veelgestelde vragen terecht op de website van de ANVR.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief