Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Corona

Houd onze website in de gaten. De informatie rondom het Corona-virus wijzigt regelmatig. Hieronder vindt u altijd de meest recente informatie.

 

Beter Uit doet er alles aan om geslaagde vakanties te organiseren. Helaas is het op dit moment niet mogelijk te reizen. Beter Uit voert tot en met dinsdag 30 juni geen reizen uit. Indien u nog geen bericht van Beter Uit heeft ontvangen, dan volgt dat zo spoedig mogelijk. Wij nemen per mail of telefonisch contact met u op. Samen met u denken wij graag mee naar een passend alternatief. Mocht er op dit moment geen passende andere vakantie beschikbaar zijn, dan ontvangt u een Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaling. Het Corona-voucher valt onder de garantiedekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). U bent uw geld dus niet kwijt, maar kan de waarde van het voucher tot één jaar na uitgifte gebruiken om een vakantie bij Beter Uit te boeken.

 

Wij blijven het nieuws en de ontwikkelingen in Nederland en op onze bestemmingen nauwgezet volgen. Beter Uit is in haar besluitvorming onder andere afhankelijk van de maatregelen die door de diverse nationale overheden genomen worden. Op dit moment kunnen wij niet verder kijken dan 30 juni 2020. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, indien u na 30 juni 2020 met Beter Uit op vakantie zou gaan, zich zorgen maakt en ongerust bent of uw vakantie door gaat. Wij vragen echter om uw begrip en geduld. Indien het voor Beter Uit mogelijk is om eerder dan 30 juni een beslissing te nemen over het al dan niet doorgaan van uw vakantie, dan informeren wij u, maar uiterlijk twee weken voor vertrek.We vertrouwen er op u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Beter Uit: 088-3100 500.

 

We hebben een pagina ingericht met veelgestelde vragen rondom boekingen en het Corona-virus, klik hier!

 

Ook kunt u voor veelgestelde vragen terecht op de website van de ANVR.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief