Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

IMG_3291
horizon 2014
Vaarvakantie

De mooiste riviercruises

Open dag Horizon zaterdag 17 februari 2018

 

Zaterdag 17 februari bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op ons cruiseschip 'Horizon'. Proef de sfeer aan boord en ontmoet kapitein Pascal en de rest van de bemanning. Onze reisleiders laten u graag het schip zien. In de gezellige lounge verwennen we u graag met een gratis kopje en een heerlijke gevulde koek.

 

Datum: zaterdag 17 februari 2018

Tijd: 11.00 - 15.00 uur

Locatie: Rotterdam, Maashaven Noordzijde

 

Indien u met het openbaar vervoer komt, kunt u het beste uitstappen bij metrohale Rijnhaven. Vanaf de halte is het 5 tot 10 minuten lopen naar het schip. Komt u met eigen vervoer? Bij het schip zijn voldoende parkeerplaatsen. U kunt het beste met de auto naar de parkeermeter rijden. Deze ligt op de hoek van Maashaven-Noordzijde en het Tarakanpad. Daar kunt u een parkeerkaart kopen en vervolgens uw auto op het parkeerterrein tegenover de Horizon parkeren. 

 

 

Een riviercruise met Beter Uit is volop genieten! Laat uzelf verwennen aan boord van ons luxe hotelschip. Geniet van de heerlijke en verzorgde maaltijden en overnacht  in een van onze comfortabele hutten. Op het zonnedek kunt u genieten van de adembenemende panorama’s en onderweg leggen we aan bij de mooiste stadjes. Vaart u mee?

 

Samen beleven, samen geloven. Ook op vakantie!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief