Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Christelijke alleenstaande reizzen

Ben je een alleenstaande vijftigplusser en wil je graag op vakantie? Wij van Beter Uit bieden tal van mogelijkheden om met andere alleenstaanden of in groepsverband op vakantie te gaan. Hierdoor is de drempel laag om met andere alleenstaanden op vakantie te gaan. Onze alleenstaande reizen gaan onder andere naar Afrika, Azië, Europa of Noord-Amerika.

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Gezelligheid, ontspanning en genieten
Bij onze alleenstaande reizen voor christelijke singles in de leeftijdscategorie 50+ staan gezelligheid, ontspanning en genieten centraal. Ontmoet elkaar tijdens de vele excursies, de gezamenlijke maaltijden of de gezellige momenten op een terras of rondom een kampvuur. Gesprekken over het alledaagse, het bijzondere, maar ook over het geloof dat ons bindt, komen hier tot leven. Zo kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van een heerlijke vakantie en tegelijkertijd kennis maken met andere christelijke alleenstaanden. 

 

1-persoonskamer of 2-persoonskamer?
Wanneer u als alleenstaande wilt reizen met Beter Uit, dan heeft u de mogelijkheid om een 1-persoonskamer te boeken. Hierdoor hoeft u uw privacy niet op te geven. Ook is het mogelijk om een 2-persoonskamer te boeken, waardoor je met iemand anders op de kamer wordt ingedeeld. Wel heb je altijd een eigen bed.  

 

Alleenstaande reizen voor 50+

Om de leeftijdsverschillen zo beperkt mogelijk te houden, hanteren wij voor de alleenstaande reizen de leeftijdscategorie 50+. Voor christelijke singles in de leeftijdscategorie 25 tot 50 jaar hebben wij een apart aanbod aan christelijke singlereizen.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief