Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontdek kleurrijk Suriname

Ben je op zoek naar een unieke combinatie van cultuur, natuur en avontuurlijke activiteiten? Ga dan mee op rondreis naar Suriname met Beter Uit! Suriname bevindt zich op ongeveer 9 uur vliegen vanaf Nederland. Vanuit het vliegtuig zal je goed kunnen zien dat Suriname grotendeels uit tropisch regenwoud bestaat. Ook stroomt er een grote bruine rivier dwars door Suriname. Tijdens een vakantie naar Suriname zal je ontdekken hoe kleurrijk Suriname is. Wist je bijvoorbeeld dat er in Suriname ruim 600 soorten vogels rondvliegen?

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Suriname

 

 

De natuur in Suriname

Tijdens een rondreis naar Suriname zal je haar ongerepte natuur ontdekken. We zullen onder andere met een korjaal (uitgeholde boomstam) over de Suriname rivier varen, maar ook dwars door het tropisch regenwoud. Spot brulapen die slingeren door de reusachtige bomen van de jungle. Geniet van het prachtige vogelgezang en het kabbelende water. Breng een bezoek aan een authentiek Marondorp en kom in contact met de vriendelijke bevolking.

 

Bezienswaardigheden in Suriname

Naast de prachtige natuur kent Suriname ook indrukwekkende bezienswaardigheden. In het historisch centrum van de hoofdstad Paramaribo zie je nog steeds de invloeden van het koloniale plantage verleden terug. De binnenstad bestaat vooral uit houten herenhuizen en historische panden. Bewonder de prachtige St. Petrus en Paulus Kathedraal die ook geheel uit hout is opgetrokken. Verder zullen we ook een bezoek brengen aan een van de gezelligste plekken van Paramaribo, namelijk de waterkant. Hier vind je eetstalletjes met typische gerechten uit de Surinaamse keuken. Vanaf de waterkant heb je bovendien een prachtig uitzicht over de Surinamerrivier.

  

Rondreis Suriname boeken

Ben je ook zo enthousiast geworden over de rondreis door Suriname? Boek dan vandaag nog bij Beter Uit. Wil je op de hoogte blijven van ons actuele reisaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief