Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Christelijke familiereizen

Wat is er nu mooier dan de ervaringen van andere culturen, landen en inwoners te delen met je eigen familie, kinderen of kleinkinderen? Samen met andere christelijke families een vakantie beleven in eigen sfeer, dat kan bij Beter Uit. Tijdens de familievakanties staan jij en je gezin centraal en is er veel aandacht voor natuur, cultuur en leuke activiteiten. Deze worden afgewisseld door rustdagen, waarbij je heerlijk kunt uitrusten aan het strand of zwembad.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Divers aanbod familievakanties

Bij Beter Uit heb je de keuze uit diverse familievakanties. Of je nu op zoek bent naar actie, cultuur of een combinatie hiervan, bij Beter Uit vind je gegarandeerd de reis die bij jou en je familie past! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Bijbelse groepsrondreis door Israël met de hele familie. Tijdens deze culturele familiereis maak je kennis met het Beloofde Land en komen de verhalen uit de Bijbel tot leven.

 

Eenoudervakantie
Ben jij een alleenstaande ouder en wil je graag met je kind(eren) op vakantie? Dan ben je bij Beter Uit aan het juiste adres. Onze familiereizen zijn namelijk ook geschikt als eenoudervakantie. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos met de kinderen op vakantie kunt en een onvergetelijke tijd beleeft. Daarnaast kom je in contact met andere alleenstaanden in dezelfde levensfase en met meestal dezelfde interesses. Tijdens de eenoudervakanties heerst er daarom ook een gezellige sfeer waardoor zowel de ouders als de kinderen genieten van een heerlijke vakantie.

 

Familiereis boeken

Kun je niet wachten om met de familie op vakantie te gaan naar de leukste bestemmingen? Boek je familiereis dan bij Beter Uit! Met ons variërende aanbod is er altijd een geschikte vakantie bij voor jou en de familie. Omdat ons reisaanbod geregeld verandert, is het aan te raden om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd direct op de hoogte van ons actuele reisaanbod.

 

Samen beleven, samen geloven. Ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief