Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Guatemala, Land van de Maya's

Een reis door Guatemala is een fantastisch avontuur voor iedereen die van natuur houdt, de lokale bevolking wil ontmoeten en kan genieten van het altijd aangename klimaat. Het land van vulkanen, uitgestrekte kustlijnen en tropische jungles: Guatemala heeft het allemaal! Ga mee in 2018 naar dit avontuurlijke en bijzondere land tijdens een rondreis langs de mooiste plekken. Start in Antigua, laat je verwonderen door Tikal, ontmoet de lokale bevolking en struin over de markt van Chichicastenango: een prachtige reis die je gemaakt moet hebben!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Reisperiode Guatemala

Guatemala kent een tropisch klimaat. Dankzij de invloed van de zee en de hoogte van een bepaald gebied zijn er grote verschillen in temperatuur. Aan de kust van Guatemala is het warm met overdag een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Terwijl het in de hooglanden, waaronder het plaatsje Panajachel, gemiddeld 20 graden is. Van mei tot en met oktober valt de meeste regen. Om het regenseizoen te vermijden vertrekt de 18-daagse groepsrondreis van Beter Uit eind oktober.

 

Waarom Beter Uit?
Een rondreis van Beter Uit wordt begeleid door een ervaren reisbegeleider. Speciaal voor jou hebben we de mooiste route uitgestippeld door Guatemala. Tijdens de rondreis word je meegenomen naar de mooiste stadjes en bezienswaardigheden. Daarnaast vertelt onze reisbegeleider mooie verhalen over de achtergrond en geschiedenis van Guatemala. Tijdens de rondreis naar Guatemala staan ontspanning, ontmoeting en bemoediging centraal.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief