Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vakantie Zwitserland

Zwitserland is een zeer veelzijdig land met adembenemende landschappen en maar liefst vier klimaattypen. Hierdoor komt iedereen wel aan zijn trekken tijdens een vakantie naar dit prachtige land. Zowel in de zomer als in de winter kun je in Zwitserland terecht. Bij Beter Uit vind je daarom een mooi reisaanbod zodat je samen met andere christenen kunt genieten van een geweldige vakantie.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Heerlijk vertoeven in de zomer

Wie aan een vakantie naar Zwitserland denkt, denkt al gauw aan een wintersportvakantie, maar ook in de zomer heeft dit land veel moois te bieden. Wandelen en mountainbiken door de bergachtige landschappen of rustig recreëren aan één van de vele mooie meren die het land rijk is. Het meer van Genève is misschien wel de meest bekende, maar het meer van Lugano is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Zeer geschikt om te vissen, varen en watersporten. Ook kun je bij Beter Uit de Zwitserse Alpen ontdekken met een treinreis door Berner Oberland. Je komt door gezellige pittoreske dorpjes en glijdt tussen de mooiste berglandschappen door.

 

Op vakantie met het hele gezin

Zwitserland is een uitstekend land om met het hele gezin te genieten van een heerlijke vakantie. Ook voor de kinderen is er namelijk genoeg vertier. Bovendien kun je het hele jaar door op vakantie naar Zwitserland met de kinderen. Een populaire kindvriendelijke vakantiebestemming voor in de zomer is het meer van Lugano. Dit is één van de mooiste meren en met een oppervlakte van circa 50 vierkante kilometer is er genoeg ruimte voor watersportvermaak. Echte waterratjes kunnen hier hun geluk niet op met de vele plekken waar je heerlijk onder toezicht kunt zwemmen. Maar ook in de winter kun je met het hele gezin naar Zwitserland voor een actieve wintersportvakantie.

 

Vakantie Zwitserland boeken

Je boekt je vakantie naar Zwitserland natuurlijk eenvoudig online bij Beter Uit. Zo kun je tijdens één van de groepsreizen andere christenen leren kennen en samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen geloven, samen beleven. Ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief