Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Spaanse sferen in Santa Susanna

Groepsreis vanuit één hotel | Vliegreis

Speciaal voor onze singles een extra ingekochte en compleet verzorgde reis naar de zonnige Costa Brava. Deze reis bied je een combinatie van cultuur, natuur en leuke excursies. En wat is nog mooier, het is allemaal inbegrepen in de reissom. Door middel van een paella kookcursus maken we kennis met de Spaanse keuken, maken we onder leiding van een gids een prachtige wandeling langs de kust en swingen we onze heupen los tijdens een Flamenco les. Zie, proef, ontdek en geniet in España!

 

van dag tot dag

Dag 1, donderdag: Amsterdam – Barcelona

Vandaag vertrekken we vanaf Schiphol naar de luchthaven van Barcelona. Na aankomst worden we per transfer naar ons hotel in Santa Susanna gebracht.

 

Dag 2, vrijdag: Flamenco les & Paella workshop

Fit en fruitig aan je eerste echte vakantiedag beginnen? In de ochtend maken we onze heupen los en leren de fijne kneepjes van het vak tijdens een imposante les Flamenco dansen. Geniet aansluitend van de heerlijke temperaturen op één van de terrassen aan het strand. Rond etenstijd nemen we deel aan een kookworkshop en komen we meer te weten over de Spaanse keuken. Want wat is nu typischer Spaans dan het maken van de beroemde paella! Uiteraard schuiven we daarna allemaal aan tafel om er ook van te genieten.

 

Dag 3, zaterdag: Wandeltocht Sant Feliu de Guixols naar Platja d’Aro

Onder leiding van een gids maken wij een prachtige wandeling langs de zonnige kust van Sant Feliu de Guixols naar Platja d’Aro.

 

Dag 4, zondag: Vrije dag

Vandaag een vrije dag.

 

Dag 5, maandag: Dagtocht Barcelona

Per transfer vertrekken we onder leiding van een Engelssprekende gids richting Barcelona. We maken een stadstour langs de meest bekende bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, de oude binnenstad en de gezellige Ramblas met talrijke kiosken, terrassen en straatartiesten. Je kijkt je ogen uit. In deze bruisende stad maken we ook kennis met de vele  kleurrijke projecten van de zeer bekende Catalaanse architect Gaudí in Parc Güell. Uiteraard is er ook voldoende vrije tijd om zelf de stad te verkennen. Aan het einde van de middag vertrekken weer terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

 

Dag 6, dinsdag: Dagtocht Figueres inclusief Dali Museum

We bezoeken deze ochtend Figueres, de geboortestad van de markante kunstenaar Salvador Dali.

In deze stad bezoeken we uiteraard het beroemde Dali Museum met zijn voornaamste werken. Een andere bezienswaardigheid is het enorme Castell de Sant Ferran. Tevens is Figueres de bakermat van de regionale dans van Catalonië, de Sardana. Besteed je laatste middag op het langgerekte strand van Santa Susanna of maak een wandeling over de boulevard die je naar de bruisende badplaats Malgrat de Mar brengt.

 

Dag 7, woensdag: Barcelona – Amsterdam

We maken ons op voor de terugreis naar Nederland. Een mooie reis is ten einde.

 

Accommodaties

Hotel Luna Park***

Je verblijft in het mooie Luna Park op slechts een klein stukje wandelen van het zonnige langgerekte...

Hotel Luna Park***

Je verblijft in het mooie Luna Park op slechts een klein stukje wandelen van het zonnige langgerekte strand. Leuk om te weten is dat het hotel sinds vorig een ‘slow travel’ hotel is, speciaal voor onze drukbezette singles die tijdens de vakantie lekker tot rust willen komen. Het hotel heeft een ideale ligging en fijne faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, wellness- en fitnesscentrum en uiteraard gratis WiFi. Je kamer beschikt over airconditioning, balkon, huurkluisje, telefoon en televisie en een compleet ingerichte badkamer.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie Spaanse sferen in Santa Susanna

Inbegrepen

Vlucht Amsterdam – Barcelona retour

Bagage 20 kilo

Luchthavenbelasting

Transfer luchthaven – hotel retour

Overnachtingen in tweepersoonskamer

Halfpension inclusief tafeldrankjes

Welkomstdrankje bij aankomst

Excursies volgens programma

Engelssprekende lokale gids in Barcelona op dag 5

Entree Dali Museum op dag 6

Beter-uit reisleider

Niet inbegrepen

Toeslag eenpersoonskamer (juni) 240,-

Toeslag eenpersoonskamer (augustus) 305,-

Toeristenbelasting 0,50 per persoon per nacht (ter plaatse te voldoen)

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief