Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Christelijke vakantie Slowakije

Slowakije is een interessante vakantiebestemming dankzij haar geschiedenis, prachtige natuur en culturele tradities. Het land wordt dankzij haar centrale lichting ook wel het culturele kruispunt van Europa genoemd. Hou je van historie, bergen en indrukwekkende landschappen? Dan is Slowakije de reisbestemming waar jij naar op zoek bent. Beter Uit weet als geen ander dat er veel te zien valt tussen de Donau en de toppen van het Tatragebergte. Bekijk ons actuele reisaanbod en boek vandaag nog.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Rondreis door Slowakije
Tijdens een rondreis door Slowakije valt genoeg te beleven. Het landschap van Slowakije bestaat grotendeels uit berggebied. Maar daarnaast vind je er ook uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren, meren en watervallen. In de historische steden lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Tijdens een rondreis met Beter Uit zal je een bezoek brengen aan de hoofdstad Bratislava. Hier kun je onder andere genieten van vele groene plantsoenen, historische monumenten en heb je bovendien een prachtig uitzicht over de rivier de Donau.

 

Waarom met Beter Uit naar Slowakije?
De rondreizen naar Slowakije zijn zorgvuldig samengesteld door het team van Beter Uit. Het is hun doel om jou optimaal te laten genieten en het echte Slowakije te laten leren kennen. Hiervoor zijn de mooiste routes uitgestippeld langs de indrukwekkende natuur en ook maak je kennis met de cultuur. Verder zijn onze rondreizen voorzien van goede faciliteiten. Een rondreis met Beter Uit is samen met andere christenen genieten en geloven!

 

Boek vandaag nog bij Beter Uit
Kun je niet wachten om met andere christenen het mooie Slowakije te ontdekken? Bekijk het aanbod van Beter Uit en boek vandaag nog. Wil je op de hoogte gehouden worden van het reisaanbod van Beter Uit? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, waarbij je op de hoogte wordt gehouden van onze christelijke reizen naar diverse bestemmingen.  

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief