Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Kerst in Valkenburg

Kerst | Groepsreis vanuit één hotel | Eigen vervoer

Te midden van het glooiende heuvellandschap in het altijd gezellige Limburg, flonkert het mergel- en vestingstadje  Valkenburg. Wandel over de kinderkopjes door de pittoreske straten naar de oude burcht of breng een bezoek aan de authentieke Kerstmarkt in één van de mergelgrotten waar Valkenburg bekend om staat. Laat je verrassen door de vele activiteiten in de Kerstperiode of ontspan in de wellness van de Thermae 2000. In het Bourgondische Limburgse land is het voor iedereen genieten. Gezelligheid en saamhorigheid staan hier voorop, alle ingrediënten voor een fijn Kerstfeest!

Van dag tot dag

Erop uit…..

Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland vind je verschillende wandelmogelijkheden. Vlakbij Valkenburg ligt de prachtige stad Maastricht. Struin door de winkelstraten en wandel over het Vrijthofplein. Elk jaar staat hier de schaatsbaan. Met een glaasje glühwein of warme chocolademelk om warm te blijven is het heerlijk om te kijken naar alle mensen op het ijs. Liever eropuit in de omgeving? Maak dan een stop bij het drielandenpunt van Nederland, Duitsland en België op de Vaalserberg . In Valkenburg zelf kunt u met de gondel omhoog om bij de Wilhelminatoren te komen, vanwaar je een weids uitzicht hebt over de omgeving. In de Wilhelminagroeve zijn rond de Kerstdagen levensgrote zandsculpturen te bezichtigen, waarbij muziek en licht de sculpturen nog extra laten uitkomen. Welkom in Valkenburg!

Accommodaties

Hotel Valkenburg

Het Fletcher Hotel Valkenburg is centraal gelegen, waardoor de burcht en de grotten op loopafstand...

Hotel Valkenburg

Het Fletcher Hotel Valkenburg is centraal gelegen, waardoor de burcht en de grotten op loopafstand te bereiken zijn. Het treinstation bevindt zich op circa 800 meter. Uit Oud-Limburgs rood opgetrokken en voorzien van oude mergelstenen maakt dat het hotel een bijzondere uitstraling heeft. Het hotel beschikt over een lounge met open haard, een bar, lift, tuin en gratis parkeergelegenheid. Wifi is kosteloos in het gehele hotel. In het restaurant van het hotel genieten we op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk diner. De overige avonden dineren we in het centrum.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie Kerst in Valkenburg - 5 dagen

Inbegrepen

  • Overnachting in een tweepersoonskamer

  • Halfpension

  • Kerstlunch op 25 en 26 december

  • Kerstdiner op 25 en 26 december

  • Kerstavond: koffie/thee met gebak

  • Toeristenbelasting

  • Beter Uit reisleider

Niet inbegrepen

  • Toeslag éénpersoonskamer 115,-
  • Entreegelden
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief