Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Strand, Winter
Kerst in Renesse

Kerst in Renesse

6 dagen

Kerst | Groepsreis vanuit één hotel | Eigen vervoer

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust……

 

Genieten van strand en de duinen. Je hoofd even leegmaken tijdens een lange strandwandeling en de zilte zeelucht inademen. Op naar de provincie Zeeland. U voelt zich onmiddellijk thuis in Hampshire Hotel – Renesse. Dit hotel ligt ideaal voor wie graag wil uitwaaien op de prachtige stranden van Zeeland, of om te wandelen en fietsen door de natuur van Schouwen-Duiveland. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van het ruizen van de zee en het geluid van de meeuwen. Hier is het goed toeven! Ook deze kerst viert u samen met Beter Uit!

Bestemming

Eropuit…
Voor een leerzaam uitje biedt Zeeland verschillende mogelijkheden. Wat er precies gebeurde op 1 februari 1953 tijdens de Watersnoodramp in Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden, wordt uitgebreid toegelicht in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties in Zierikzee. Op de buitenlocatie aan de Oude Haven ligt de collectie historische schepen. De tweede locatie is de Stads- en Commerciewerf aan de Vissersdijk, waar de schepen worden gerestaureerd. Bij Brusea, Monumentale Visserswoning en Visserijmuseum in Bruinisse komt u alles te weten over het leven van een Zeeuwse mossel: van de vrijheid in zee tot het einde in een mosselpannetje.

 

Voor actieve wandelaars liggen bij de receptie van Hampshire Hotel – Renesse maar liefst 27 gratis wandelroutes klaar. Veel van deze routes leiden u door duinen en bossen, en met een beetje geluk komt u tijdens een wandeling langs de kustlijn zeehonden tegen, die op een zandbank liggen uit te rusten. Als u lid bent van Natuurmonumenten, kunt u ook een kijkje nemen in een van de vele beschermde natuurgebieden in de buurt.

Accommodaties

Hampshire Hotel Renesse***

Het comfortabele hotel is rustig gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Grenzend aan het...

Hampshire Hotel Renesse***

Het comfortabele hotel is rustig gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Grenzend aan het natuurgebied “De kop van Schouwen” en op circa 1800 meter van het Noordzeestrand is dit een ideaal uitgangspunt voor wie de dagen wil vullen met wandelingen en fietstochten aan de Zeeuwse kust. In het hotel vind u de receptie, lift, een lounge, de bar en Brasserie Arc en Lue. De hotelkamers zijn ingericht met douche en/of bad, toilet, TV en telefoon.

terug
Data & prijzen
Vertrek
Thema
Reisleider(s)
 
Status
Prijs
22-12-2017
Alle Leeftijden
 
Te boeken
€ 559
Houd me op de hoogte
Prijsinformatie - Kerst in Renesse 6 dagen

Inbegrepen

 • Ontbijtbuffet
 • Driegangendiner op 22, 23 en 24 december
 • Viergangen Kerstdiner op 1e en 2e* kerstdag
 • Koffie en gebak op 24 december
 • Kerstlunch op 25 en 26 december
  Beter Uit reisleider
 • Toeristenbelasting
   

* Het Kerstdiner zal op de tweede kerstdag plaatsvinden in een nabij gelegen restaurant.

Niet inbegrepen

 • Toeslag éénpersoonskamer 115,-
 • Entreegelden
 • Dranken en overige kosten
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief