Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Rund in Brabant
Kerst in Bourgondisch Brabant

Kerst in Bourgondisch Brabant

5 dagen

Kerst | Groepsreis vanuit één hotel | Eigen vervoer

Maak de komende kerstdagen kennis met een stukje gezellig en ongekend Bourgondisch Brabant. Hotel De Reiskoffer, het hotel waar u verblijft tijdens deze kerstreis, staat bekend om haar goede keuken. De eigen keukenbrigade weet de lokale ingrediënten om te toveren tot een smaakvolle beleving. Geniet naast het heerlijke eten van de diverse mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft op het gebied van natuur en cultuur. Zo zijn er tal van mooie fiets- en wandelroutes met een eigen karakter. Fiets langs de lokale boerderijen of bezoek de Basiliek HH Agatha in Oudenbosch, beter bekend als de replica van de Sint Pieter uit Rome. Ook deze kerst viert u samen met Beter Uit!

Bestemming

Eropuit…
Samen met uw reisleider en de andere deelnemers kunt u een programma samenstellen, maar u kunt er natuurlijk ook zelf op uit trekken. Bosschenhoofd is een klein dorp in een bosrijke omgeving. Er zijn volop recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden in de nabije omgeving zoals: De Basiliek en het Arboretum in Oudenbosch en het Vincent van Gogh Huis in geboortedorp Zundert. Maar bovenal is Hotel De Reiskoffer een uitstekend startpunt voor de mooiste fiets- en wandelroutes door de bossen van West-Brabant en boeren platteland. Aan te bevelen is de Koepelroute  tussen Roosendaal en Zundert. Een cultuurhistorische wandelroute door verschillende landgoederen. Naast fraaie landhuizen, staan in veel van deze gebieden ook jacht- of theekoepels.

Accommodaties

Hotel De Reiskoffer****

In Bosschenhoofd in een bosrijke omgeving is het  4-sterren hotel De Reiskoffer gevestigd in een...

Hotel De Reiskoffer****

In Bosschenhoofd in een bosrijke omgeving is het  4-sterren hotel De Reiskoffer gevestigd in een voormalig klooster met authentieke kapel. Nadat de laatste broeders waren vertrokken naar Oudenbosch  heeft het hotel nog even dienst gedaan als sporthotel. Bekende namen, zoals Willem van Hanegem, Betty Stöve en Theo Lazeroms, hebben hun trainingskampen in het sporthotel ondergebracht. Inmiddels is De Reiskoffer een comfortabel en sfeervol hotel. Het hoofdgebouw herbergt de receptie, twee restaurants waaronder de gezellige Brasserie. Hier kunt u genieten van een sfeervolle culinaire ervaring. In het apart gelegen hotelgebouw bevinden zich de ruime kamers. De kamers beschikken over gratis WIFI, tv, telefoon, kluis, minibar en koffie- en thee faciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn. Extra prettig is dat iedere kamer over een balkon of terras beschikt. Naast fietsverhuur biedt Hotel De Reiskoffer een oplaadpunt voor e-bikes (tevens geschikt voor hybride auto’s).

terug
Data & prijzen
Vertrek
Thema
Reisleider(s)
 
Status
Prijs
23-12-2017
Alle Leeftijden
 
Gegarandeerd
€ 369
Houd me op de hoogte
Prijsinformatie - Kerst in Brabant 5 dagen

Inbegrepen

  • Halfpension
  • Kerstlunch op 25 en 26 december
  • Kerstdiners op 25 en 26 december
  • Kerstavond: koffie/thee met gebak
  • Toeristenbelasting
  • Beter Uit reisleider

Niet inbegrepen

  • Toeslag éénpersoonskamer 129,-
  • Entreegelden
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief