Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Christelijke vakantie Hongarije

In het midden van Europa vind je het prachtige vakantieland Hongarije. De rivieren Donau en Tisza stromen dwars door het land heen. De hoofdstad Boedapest ligt ten noorden van de Donau en splitst de stad in tweeën. Hierdoor heb je het heuvelachtige Boeda en het vlakke Pest. Naast de indrukwekkende natuur vind je ook nog veel cultureel erfgoed terug. Het land kent een rijke Middeleeuwse historie en je kan er dan ook volop kastelen en burchten bewonderen. De bevolking loopt nog steeds in traditionele klederdracht, ook heb je er volop volksfestivals en wijnoogstfeesten. Kortom, tijdens een vakantie naar Hongarije valt er genoeg te beleven.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Varen over de Donau
Binnen het aanbod van Beter Uit vind je de bijzondere cruise over de Donau. Dit is één van de langste rivieren in Europa en stroomt onder andere door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Tijdens deze prachtige cruise zullen we de indrukwekkende hoofdsteden ontdekken, waaronder Boedapest, Bratislava en Wenen. Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en wordt ook wel de parel van de Donau genoemd. Het zal je dan ook niets verbazen dat deze stad tot een van de mooiste steden ter wereld behoord. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder over onze groepsreis ‘varen over de Donau’.

 

Een onvergetelijke reis met Beter Uit
Wanneer je kiest voor een vakantie naar Hongarije met Beter Uit, dan zorgen wij dat jouw vakantie tot in de puntjes is geregeld. Dit betekent dat alles geregeld wordt van A tot Z. Tijdens de groepsreis kom je in contact met andere Christenen en kun je op een relaxte manier samen de hoogtepunten van Hongarije ontdekken.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief