Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Andorra

Actieve groepsreis | Groepsreis vanuit één hotel | Busreis

Houd je van actief bezig zijn in een mooie omgeving? Dan is Andorra de perfecte reis voor jou! Per negenpersoonsbusje reizen we door het Franse landschap naar Andorra. Op deze manier kunnen we ter plaatse alle kanten uit. In het hart van de Pyreneeën ontdekken we tijdens wandelingen in de bergen de charme van het imposante berglandschap en de smalle dalen. Naast de vele wandelmogelijkheden kun je ook paardrijden of ontspannen in één van de thermen, waar de regio om bekend staat. Zoek je meer avontuur? Leef je dan uit tijdens een uitdagende afdaling met de mountainbike of ga mee op tour in een 4x4 jeep. Ontdek de vele mogelijkheden van Andorra!

Van dag tot dag

Dag 1, woensdag: Utrecht – overnachtingshotel Frankrijk
Vanaf Utrecht vertrekken we met de minibus naar ons overnachtingshotel in Frankrijk.

 

Dag 2, donderdag: overnachtingshotel Frankrijk – Andorra

We maken de laatste kilometers op naar onze eindbestemming; Andorra. Als we daar aankomen is de rest van de dag ter vrije besteding.

 

Dag 3, vrijdag: Siscaro meer
Na het ontbijt gaan we naar de hoogst gelegen pas van Europa, de Envalirapas. Wat een uitzicht! We kunnen een wandeling maken naar het Siscaro meer, waar we lekker kunnen relaxen en waar we met goed weer een duik kunnen nemen. We dalen verder af en komen uiteindelijk weer uit bij ons hotel.

 

Dag 4, zaterdag: Naturlandia
In de bergen op de grens van Spanje en Andorra is het prachtig en er komen niet veel toeristen. Het einde van de smokkelaarsroute is het startpunt voor een vijf kilometer lange afdaling van de langste rodelbaan van Europa. Hier in het park Naturlandia kun je vele activiteiten ondernemen als rodelen, klimmen of heerlijk wandelen.

Mogelijkheden genoeg!

 

Dag 5, zondag: Vrije dag
De reisleider verzorgt de zondagse samenkomst.

 

Dag 6, maandag: Roc del Quer/klettersteigen
Klettersteigen kan gezien worden als een sport tussen bergwandelen en sportklimmen. Door middel van een staalkabel en stalen voet- en armsteunen is er een route door de rots uitgezet waarlangs je kunt klettersteigen. Vandaag kunnen we dit uitproberen bij Roc del Quer.

 

Dag 7, dinsdag: Catalunya/Canyoning
Op een uurtje rijden van Andorra ligt Boixols, waar we gaan Canyoningen. Door de indrukwekkende kloof maken we een super gave tocht in een wetsuite. De tocht leidt ons al klimmend en glijden over rotsen en springend in de rivierbedding van de kloof. Een ervaring die je niet mag missen!

 

Dag 8, woensdag: Vrije dag

Vandaag is de keus aan jou! Ga lekker ontspannen bij het zwembad of maak een wandeling in de omgeving van het hotel. In Soldeu kun je met de kabelbaan omhoog en een uitdagende tocht per mountainbike naar beneden maken. Een ander mogelijkheid is een bezoek aan een wijngaarden voor een wijnproeverij.

 

Dag 9, donderdag: Andorra – overnachtingshotel Frankrijk
Helaas is onze reis alweer ten einde. We rijden naar ons overnachtingshotel in Frankrijk zodat we de volgende dag weer fris en fruitig op weg kunnen.

 

Dag 10, vrijdag: overnachtingshotel Frankrijk – Utrecht

Op weg naar huis! Vanuit Frankrijk rijden we de laatste kilometers terug naar Utrecht waar we afscheid van elkaar nemen.

Accommodaties

Sporthotel Soldeu****

Ingeklemd tussen Zuid-Frankrijk en Spanje ligt het kleine landje Andorra. We verblijven in het luxe...

Sporthotel Soldeu****

Ingeklemd tussen Zuid-Frankrijk en Spanje ligt het kleine landje Andorra. We verblijven in het luxe Sporthotel in Soldeu, te midden van Andorra. Vanuit hier kunnen we alle kanten op. Het hotel is in traditionele Andorraanse stijl en beschikt over een mooie lounge, bar, restaurant, lift en televisieruimte, buitenzwembad en wellnesscentrum. De kamer is voorzien van een TV, telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie - Andorra 10 dagen

Inbegrepen

  • Vervoer per negenpersoons minibusje retour
  • Overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • Halfpension
  • Beter-uit reisleider

 

Niet inbegrepen

  • Excursies
  • Entreegelden
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief