Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Cambodja, Tempel, Azie, Stad (1)
Cambodja

Cambodja

Cambodja is de laatste jaren een steeds populairdere vakantiebestemming geworden. Het fijne aan Cambodja is dat het (nog) niet zo toeristisch is en je hier eenvoudig kennis maakt met de authentieke cultuur. De vriendelijke bevolking staat altijd voor je klaar en laat je zeer welkom voelen. Ga mee op reis met Beter Uit en ontdek dit prachtige land vol historische cultuur en prachtige natuur. Binnen ons aanbod vind je mooie georganiseerde rondreizen door Cambodja waar je samen met andere christenen kunt genieten van een onvergetelijke tijd!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Bezienswaardigheden

De bekendste bezienswaardigheid in Cambodja is het tempelcomplex Angkor wat bij de stad Siem Raep ligt. Dit is met een oppervlakte van 162 hectares het grootste religieuze monument ter wereld. Deze mag je tijdens je Cambodja reis niet gemist hebben! Wat ook zeker de moeite waard is, is de Banteay Srei tempel. Wat deze tempel uniek maakt zijn de enorm gedetailleerde afbeeldingen en verfijnde beeldhouwwerken.

 

Heftige historie Cambodja

Iets waar je zeker rekening mee moet houden tijdens jouw rondreis Cambodja, is de heftige geschiedenis van het land. In de hoofdstad Phnom Phen maak je kennis met het gewelddadige regime van de Rode Khmer tussen 1975 en 1979. Dit bewind staat bekend als één van de misdadigste ooit, waarbij twee miljoen Cambodjanen vermoord werden. Breng een bezoek aan het indrukwekkende genocidemuseum Tuol Sleng, een omgebouwde gevangenis. Daarnaast vind je in Phnom Pehn ook de Killing Fields waar veel Cambodjanen de dood vonden.

 

Luchtig vermaak

Maar ook voor luchtig vermaak kun je goed in Phnom Phen terecht. Vele gezellige muziekbarretjes en karaoketentjes zorgen ’s avonds voor veel vermaak. Ook vind je overal op straat prima eettentjes waar je terecht kunt voor een heerlijke Aziatische maaltijd. Dit alles maakt Phnom Phen een zeer populaire bestemming.

 

Rondreis Cambodja boeken

Een rondreis door Cambodja is zeker een once in a lifetime experience! Boek jouw Cambodja vakantie daarom bij Beter Uit en ontdek dit prachtige en veelzijdige land samen met andere christenen. Met een georganiseerde groepsreis is alles voor jou geregeld zodat je je verder nergens druk om hoeft te maken. Naast bezoekjes aan de indrukwekkende bezienswaardigheden die het land te bieden heeft, is er genoeg ruimte om stil te staan bij het geloof.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele reisaanbod. Zo weet je direct wanneer er een nieuwe Cambodja reis binnen ons aanbod is toegevoegd.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief