Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Azië

Rondreizen Azië

Op zoek naar een onvergetelijke rondreis door Azië? Dan ben je bij Beter Uit aan het juiste adres! Azië is een continent met vele gezichten. Zo vind je er prachtige stranden, adembenemende natuur, moderne steden en verschillende historische culturen. Daarom biedt een rondreis een goede optie om zo veel van het mooie continent mee te maken. Een vakantie naar Azië is ook goed te doen met kinderen! Bovendien is ons aanbod vakanties naar Azië zeer divers. Zo vind je bij Beter Uit onder andere groepsrondreizen, reizen vanuit één hotel, jongerenreizen en reizen voor mensen met een verstandelijke beperking naar Azië. Hierdoor zit er altijd een geschikte reis voor jou bij!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties

Divers aanbod Azië reizen

De programma’s van de verschillende Azië rondreizen is volledig door ons in elkaar gezet. Ons team heeft de mooiste bezienswaardigheden en de leukste activiteiten voor jou geselecteerd, zodat jij verder niets hoeft te regelen en zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Wat uiteraard niet mag ontbreken in het reisaanbod van een christelijke reisorganisatie, zijn de groepsreizen naar Israël: het land van de Bijbel. Ontmoet de inwoners van Israël en bezoek de vele Bijbelse plaatsen. Een mooie reis in ons reisaanbod is de familiereis naar Vietnam. Fietsen langs rijstvelden, eeuwenoude tempels bezichtigen... Reis mee naar het land van de rijzende zon: Japan! Proef echte sushi, verken de groene wouden, bergen en vulkanen. Ons reisaanbod varieert geregeld dus houd onze site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod.

 

Rondreis Azië boeken

Kun je niet wachten om op het vliegtuig te stappen en het prachtige continent Azië te ontdekken? Boek jouw rondreis dan bij Beter Uit en beleef samen met andere christenen een onvergetelijke tijd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het actuele aanbod reizen naar Azië.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief