Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Zimbabwe vakantie

Zimbabwe, gelegen in het zuidelijke deel van Afrika. Ontdek tijdens een vakantie naar Zimbabwe haar prachtige afwisselende natuur. Bezoek de grootste trekpleister van het land: de Victoria Watervallen. Dit is een van de zeven wereldwonderen en ligt op de grens met Zambia. En alleen daarom vinden wij van Beter Uit een bezoek aan Zimbabwe de moeite waard!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Bezienswaardigheden Zimbabwe
In Zimbabwe vind je de mooiste watervallen op aarde, namelijk de Victoria Falls. Door de lokale bewoners worden de Victoria Falls ook wel ‘Mosi-oa Tunya’ genoemd ofwel ‘de rook die dondert’. De Zambezi rivier dondert met enorme kracht en snelheid als een bewegend gordijn over de Batoka kloof. Op het hoogste punt stort het water maar liefst 108 meter naar beneden. Om de Victoria Falls heen liggen grote stukken indrukwekkende natuur met wilde dieren. Maak een unieke olifantensafari of ervaar door een bungeejump hoe hoog de watervallen in werkelijkheid zijn. Daarnaast kun je er ook prachtig wildwater raften! Natuurlijk kun je ook rustiger aan doen, zo zijn er tal van winkeltjes, marktjes en gezellige koffiezaakjes te vinden in de omgeving van de Victoria Falls. 

 

Beste reistijd Zimbabwe
De beste reistijd naar Zimbabwe zijn de maanden mei tot en met juli. Afhankelijk van wat je wilt doen is het land over het algemeen het hele jaar door goed te bezoeken. Wanneer je graag wilde dieren wilt spotten, dan zijn de maanden september tot en met oktober geschikt. De Victoria Falls zijn het hele jaar door indrukwekkend, maar de waterval is het krachtigst na het regenseizoen. Van mei tot en met oktober is het winter in Zimbabwe en dan valt er weinig tot geen regen. De zomer duurt van november tot en met maart en is vaak erg nat.

 

Zimbabwe rondreis boeken?
Ben je enthousiast geworden over een rondreis door Zimbabwe? Bekijk het aanbod van Beter Uit en boek vandaag nog. Tijdens een vakantie met Beter-Uit staat samen geloven en samen beleven centraal, ook op vakantie!

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief