Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vakantie naar Ghana

Ghana is een vakantiebestemming die enorm in opkomst is. Het land ligt in West-Afrika net iets ten noorden van de evenaar, waardoor het een tropisch klimaat heeft. De zon schijnt vaak in Ghana en het ligt direct aan zee, waardoor het land geschikt is voor een strandvakantie. Maar natuurlijk heeft Ghana veel meer te bieden dan alleen stranden. Boek daarom een samengestelde rondreis met Beter Uit en geniet samen met andere christenen van een onvergetelijke vakantie naar Ghana.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Veelzijdig Ghana
Tijdens een rondreis door Ghana valt genoeg te beleven. Dit veelzijdige land heeft een bruisende hoofdstad genaamd Accra. In deze stad bekijken we de mooiste en meest indrukwekkende hoogtepunten. Verder kent Ghana een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Tijdens een bezoek aan het Mole National Park kun je vele diersoorten spotten, zoals olifanten, apen en krokodillen. Verder nemen we een kijkje bij de lemen moskee van Larabanga. Deze moskee stamt uit de 15e eeuw en is de oudste van Ghana. Ook nemen we een kijkje bij de Tongo heuvels waar we kunnen genieten van ruige bergformaties en adembenemende uitzichten.

 

Vakantie Ghana boeken
Ben je ook zo enthousiast geworden over de vakantiebestemming Ghana? Wacht niet langer en boek die ene leuke reis via Beter Uit. Samen met andere christelijke vakantiegangers zal je een onvergetelijke reis door Ghana maken. Wil je op de hoogte blijven van ons actuele reisaanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief