Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Botswana reizen

Ben je op zoek naar het ultieme safarigevoel? Dan is Botswana de vakantiebestemming voor jou! Reis samen met een groep door Botswana en ontdek het ongerepte stukje natuur van Afrika. Je vindt hier een indrukwekkende natuur en een overvloed aan wilde dieren. En wie weet spot jij tijdens jouw vakantie wel de Big-5! Kijk snel verder en ontdek ons actuele aanbod van reizen naar Botswana.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

 

Bezienswaardigheden Botswana

Tijdens onze reizen naar Botswana bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Denk daarbij aan de wereldberoemde Okavango Delta. Dit is een moerasgebied in het noorden van Botswana, waar je met traditionele bootjes over het water wordt vervoerd. Wil je in het midden van de natuur staan? Ga dan op wandelsafari waar je onder andere olifanten, buffels en leeuwen kunt spotten. Breng ook een bezoek aan de Makgadikgadizoutvlaktes. Dit unieke natuurverschijnsel trekt ieder jaar op nieuw vele bezoekers. En vergeet de groene natuur bij het Chobe National Park vooral niet! Wanneer je in november in het Chobe National Park bent, dan heb je geluk! Het is dan het begin van het trekseizoen van de olifanten, zebra’s en gnoes. De dieren trekken dan in kuddes door het park.

 

Beste reistijd naar Botswana 

Reizen naar Botswana doe je natuurlijk vooral omdat je er wilde dieren kunt spotten. Maar wanneer is dan de beste tijd om naar Botswana te reizen? De beste reistijd voor Botswana is tijdens de winterperiode van mei tot en met november. De temperaturen schommelen dan overdag tussen de 25 en 30 graden en in de avond kan het kwik dalen tot circa 6 graden. Tijdens de winterperiode zijn de dieren in Botswana het beste te spotten.

 

Waarom Beter Uit?

Tijdens een rondreis naar Botswana maak je met Beter Uit zowel kennis met de cultuur als natuur. We reizen rond in een groep, maar je hebt ook individuele vrijheid. Hierdoor kun je zelf bepalen welke bezienswaardigheden je wel of niet wilt bezoeken in Botswana. Verder zijn onze reizen zorgvuldig geselecteerd, zodat je gegarandeerd een vakantie beleefd die je nooit meer zult vergeten. Samen beleven, samen geloven staat centraal in onze rondreis naar Botswana. 

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief