Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

BeterUit_Websiteheader_6. jongeren
Jongerenreizen
KRO_PulaPorec_YO_DSC_0309
Jongerenreizen

Christelijke jongerenreizen

Wil jij samen met andere jongeren een onvergetelijke christelijke jongerenreis maken? Boek dan één van de jongerenreizen van Beter Uit! Samen genieten en geloven met andere christenen op de mooiste bestemmingen. Na je vakantie ben je niet een geweldige ervaring rijker, maar heb je er ook een aantal nieuwe vrienden bij. Het aanbod christelijke jongerenreizen is enorm veelzijdig waardoor er altijd een vakantie bij jou en je portemonnee past. Twijfel niet en boek snel de vakantie van je leven!

 

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
17 reizen gevonden

Diverse jongerenreizen

Ga mee met Beter Uit naar de mooiste zonbestemmingen van Europa. Lekker bijkomen op de stranden van de gezelligste badplaatsen van onder andere Kroatië, Spanje of Griekenland. Ook de actievelingen komen aan hun trekken bij Beter Uit. In ons aanbod hebben wij namelijk een aantal actieve christelijke jongerenreizen voor wie van actie houdt. Voor degenen die het liever wat verder weg zoeken hebben wij ook een aantal mooie christelijke jongerenreizen. Wat dacht je van een 23-daagse groepsreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe? Een avontuurlijke reis vol hoogtepunten.

 

Christelijke jongerenreizen in de winter

Ook in de winter ben je bij Beter Uit aan het juiste adres voor jouw ultieme christelijke jongerenreis. Ga samen met andere christelijke jongeren op wintersport naar Oostenrijk voor een onvergetelijke vakantie. Overdag lekker skiën, sleeën of snowboarden en ’s avonds een borrel doen in de après-ski bar. Klinkt goed toch? Maar misschien ben je op zoek naar een culturele wintervakantie. Ook dan heeft Beter Uit een mooie christelijke jongerenreis voor jou! Ga mee op actieve groepsreis naar Zweden en ontdek dit prachtige gebied per mountainbike en kano.

 

Boek jouw christelijke jongerenvakantie bij Beter Uit

Kun je niet wachten om op vakantie te gaan en samen met andere christelijke jongeren de tijd van je leven te hebben? Boek dan snel een van de christelijke jongerenreizen van Beter Uit. In ons brede aanbod is er altijd wel een vakantie die bij jouw persoonlijke wensen past. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je het hele jaar door op de hoogte bent van ons reisaanbod.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief