Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Even voorstellen - Joost van de Wetering

"Ik mag al vele jaren reizen rijden voor Beter-uit. Zo ook de reis naar de Weissensee in Oostenrijk met een  prachtige rondvaart over het meer, waar het water zo helder is dat u de vissen vijf meter onder u kunt zien zwemmen. Vanaf hier kunt u een uitstap maken naar Slovenië. En wat dacht u van het Erzgebergte met zijn bijzondere zilverwin gebieden en een uitstapje naar de stad Karlovy-Vary in Tsjechië? Ook de Zwitserse treinenreis door de prachtige 4000 meter hoge bergen, waar u de scheppende vingers van Gods hand ervaart, is mij bijgebleven. Een andere mooie reis was die naar de Bloemenrivièra waar de geur van bloemen u tegemoet komt terwijl u op uw balkon de zee en de palmbomen hoort ruisen. Hongarije met een bezoek aan de Slavische poesta is ook prachtig om te zien."

 

"En zo kan ik nog wel even doorgaan: indrukwekkend Polen, adembenemend Engeland en Schotland, imposant Noorwegen, prachtig Tsjechië, zonnig Italië. Vergeet ook zeker de plaatsen dichterbij huis niet: het Zwarte Woud, het Sauerland en het eiland Rügen zijn ook zeer de moeite waard. U ziet de mooiste bestemmingen samen met een reisgezelschap dat samen één is. En met het doel om te genieten van alles wat we zien en om te luisteren naar het Woord van God."

 

Chauffeur Joost van de Wetering - Zwaluw Reizen

Even voorstellen - Johan Bok

Een samenwerking die begon op 4 juli 1995 met een tiendaagse busreis naar Corsica. Vanaf dat moment tot op heden zijn er meer dan 700 reizen in 25 verschillende landen uitgevoerd. Regelmatig komt het voor dat er meer dan tien bussen voor Beter-uit onderweg zijn. Het succes van deze lange samenwerking is dat de identiteit van Beter-uit aansluit bij Zwaluw Reizen en zijn werknemers. De chauffeurs van Zwaluw en de reisleiders van Beter-uit zijn een team met maar één doel: een vakantie bieden die aan de verwachting van
de deelnemers voldoet! 

 

“Met heel veel plezier kijk ik terug op de afgelopen reizen die ik als chauffeur heb mogen rijden. Vanaf de eerste dag zijn we al een grote familie en ook blijvende vriendschappen zijn er door de jaren heen ontstaan. De goede contacten met de groep en de samenwerking met de reisleiders heb ik op mijn reizen heel fijn gevonden. Ik hoop de gezondheid te mogen ontvangen om nog vele reizen voor Beter-uit te rijden!”

 

Chauffeur Johan Bok - Zwaluw reizen

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief