Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Een ontspannen start van de reis

Voor dag en dauw naar het opstappunt, het openbaar vervoer dat nog niet rijdt en altijd maar weer afwachten of u op tijd bent voor de bus… Dit wordt nu anders!

Overnachtingshotel en omgeving

Beter-uit heeft voor een groot aantal reizen een overnachting in Nederland inbegrepen in de reissom (exclusief diner). U kunt op eigen gelegenheid naar het hotel komen en op uw eigen tijd. De auto kan gratis worden geparkeerd of u kunt u laten afzetten door familie. Ook is het hotel bereikbaar per openbaar vervoer. Op deze manier kunt u de tijd nemen om af te reizen naar Hotel Erica in Berg & Dal of Hotel Val Monte en begint uw reis heerlijk ontspannen.


Hotel Erica is gevestigd in een oorspronkelijk landhuis en Hotel Val Monte ligt in een prachtige omgeving. Als u ’s middags al aankomt, dan kunt u allerlei dingen gaan doen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de bosrijke omgeving of bezoek het museum Orientalis, het voormalige Heilige Land Stichting. In het nabijgelegen Nijmegen vindt u vele restaurant en winkels. U kunt hier op eigen gelegenheid dineren of u kunt een tafel reserveren in het restaurant van het hotel. ’s Avonds, wanneer iedereen is aangekomen, kunt u alvast kennismaken met uw reisgenoten en reisleider, onder genot van een kopje koffie met iets lekkers. Met een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt is de vakantie goed begonnen! Vervolgens stapt u in de bus op weg naar de bestemming. Onderweg nemen we voldoende tijd om stops te maken en u kunt genieten van het uitzicht vanuit de bus.


Na afloop van de reis komt u terug in het hotel en krijgt u een smakelijk afscheidsdiner aangeboden. Tijdens de maaltijd zullen de hoogtepunten van de reis nog eens de revue passeren. Na het diner kunt u op eigen gelegenheid afreizen naar huis.

 

 

Hotel Erica

Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen bevindt zich het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Rondom het hotel...

Hotel Val Monte

Parkhotel Val Monte is gelegen in Berg en Dal, een mooi dorp in de buurt van de bruisende stad Nijmegen en in de buurt van de Duitse grens. Het 4-sterren hotel is omgeven door heuvels en bossen en...

Opstapschema

Voor de reizen naar Noorwegen, Zweden en de vijf- of zesdaagse reizen met vertrek op maandag, geldt een opstapschema. Deze is als volgt:

 

Opstapplaatsen

Gorinchem

NS Station

Rotterdam

Metrostation Capelse Brug

De Meern

Wegrestaurant Autogrill aan de A12, afrit 15

Driebergen/Zeist

NS Station, Stationsplein bij het busstation

Amersfoort

NS Station, zijkant busstation

Zwolle

NS Station, achterzijde, Hanzelaan

Babberich*

Restaurant ’t Centrum

Losser**

Restaurant Marktzicht

Terheijden***

Restaurant de Gouden Leeuw

Nieuweschans****

Restaurant Poort van Groningen

*     Alleen mogelijk indien u in oostelijke richting vertrekt

**   Alleen mogelijk indien u voor de reis Polen heeft gekozen

***  Alleen mogelijk indien u in zuidelijke richting vertrekt

**** Alleen mogelijk indien u in noordelijke richting vertrekt

 

Voor deze reizen vindt de koffiestop en het afscheidsdiner in Terheijden, Babberich of Nieuweschans plaats. In Terheijden en Nieuweschans kunt u bij de locaties gratis uw auto parkeren. In Babberich kan dit tegen een vergoeding van € 2,50 per dag. U parkeert te allen tijde op eigen risico, uw auto wordt niet bewaakt.

Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief