Bij Beter Uit ben je altijd beter uit!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Costa-Rica-vulkaan-shutterstock_120147223
Costa Rica

Costa Rica, pura vida!

‘Pura Vida’ is een uitdrukking die je in Costa Rica veel zult horen en betekent vrij vertaald ‘puur leven’. Wanneer Costa Ricanen de uitdrukking gebruiken, bedoelen ze er echter ‘genieten’ mee en dat is iets wat zeker kan in Costa Rica. Costa Rica is een prachtig land dat bekend staat om haar adembenemende natuur. Het land kent vele bezienswaardigheden en ongerepte plekken waar weinig toeristen komen. Beleef hier samen met andere christenen een mooie vakantie om nooit meer te vergeten. Bij Beter Uit vind je een mooi aanbod rondreizen door Costa Rica waarbij je alle hoogtepunten te zien krijgt. Bovendien is het land ook zeker geschikt om met kinderen te bezoeken zodat je met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
0 reizen gevonden

Veelzijdig Costa Rica

Gelegen in Midden Amerika tussen de Grote- en de Caribische Oceaan is Costa Rica een zeer divers land. Zo komen er wel 12.000 plantensoorten voor, waaronder 1200 soorten orchideeën. Niet voor niets is de nationale bloem van Costa Rica dan ook de dieproze orchidee Guaria Morada. Tijdens een rondreis door Costa Rica heb je veel mogelijkheden om wilde dieren te zien, zoals apen. Ga mee op avontuur langs heerlijke warmwaterbronnen en nationale parken en wandel over de hangbruggen in het nevelwoud van de Arenal. Daarnaast heeft Costa Rica natuurlijk ook een prachtige kustlijn met vele exotische stranden. Heerlijk relaxen met een cocktail in de hand of misschien pak je wel een surfboard voor een actieve surfles, tijdens je vakantie in Costa Rica kan het allemaal!

 

Vakantie Costa Rica boeken

Bij Beter Uit boek je je rondreis door Costa Rica eenvoudig online. Kies voor een actieve groepsrondreis waarbij je veel wildlife te zien krijgt, gaat raften, kennis maakt met de lokale bevolking en misschien wel walvissen spot! Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor ontspanning en om stil te staan bij het geloof. Wie weet ben je na je vakantie naar Costa Rica ook nog een aantal vrienden rijker. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Beter Uit om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod reizen naar Costa Rica.

Bij Beter Uit ben je altijd beter uit!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief