Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

DSC_0545
Reisleiders
Beter Uit
ons aanbod

Administratieve afwikkeling van de reis

Na afloop van de door jou geleide reis, ontvangen wij graag z.s.m. de administratieve afwikkeling van de reis. Hieronder lichten wij kort toe wat er van jou wordt verwacht.

Na afloop van de door jou geleide reis, ontvangen wij graag z.s.m. de administratieve afwikkeling van de reis. Hieronder lichten wij kort toe wat er van jou wordt verwacht.

 

Reisleidersrapportage
De reisleidersrapportage is een digitaal formulier. In dit formulier rapporteer je alle relevante zaken met betrekking tot de reis, de accommodaties, de deelnemers en kantoor. Probeer zo volledig mogelijk te zijn.

Klik hier om de online reisleidersrapportage in te vullen en in te sturen.
 

Excursieformulier
Het excursieformulier is eveneens een digitaal formulier. In dit formulier noteer je alle gemaakte excursies tijdens de reis incl. de bijzonderheden.  

Klik hier om het online excursieformulier in te vullen en in te sturen.


Informatieverslag

Het digitale informatieverslag (het Word-bestand dat elke reisleider voorafgaand aan zijn reis ontvangt) graag aanvullen/wijzigen waar nodig en terugsturen naar reisleiding(@)beter-uit.nl.
In dit verslag (voor en door reisleiders) noteer je alle tips, trucs, wetenswaardigheden en bijzonderheden die van belang kunnen zijn voor een volgende reisleider.

 

Declaratie-, collecte- & fooienformulier
Het declaratieformulier, het collecteformulier en het fooienverantwoordingsformulier (voor zover van toepassing) ontvangen wij graag UITSLUITEND per post (incl. bonnetjes) op het volgende adres:

 

Beter Uit

Afdeling Reisleiding

Antwoordnummer 10054

2400 VB  Alphen aan den Rijn

 

Alle post naar bovenstaand adres kan zonder postzegel worden verstuurd.

De collecte kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL19 RABO 0391 7283 93 t.n.v. Hulpfonds Beter Uit. Het geld niet contant opsturen! 

De declaratie wordt uitbetaald zodra alle stukken zijn ontvangen door de afdeling Reisleiding.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief