Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Beter Uit, meer dan reizen alleen!

Coronavirus

 

Houd onze website in de gaten. De informatie rondom het Corona-virus wijzigt regelmatig. Klik hieronder voor de meest recente informatie.

 

Beter Uit doet er alles aan om u een geslaagde en mooie vakantie te bezorgen. Uiteraard bent u op de hoogte van het coronavirus. Wij willen u graag informeren, want we begrijpen dat uw vakantie belangrijk voor u is. We gaan er vanuit dat de reizen die over wat langere periode vertrekken, zullen doorgaan. Middels dit schrijven informeren wij u graag over de wijze waarop Beter Uit met de situatie omgaat.

Lees verder

 

Ook hebben we een pagina met veelgestelde vragen rondom Beter Uit en het coronavirus.

 

Beter Uit

 

Samen geloven, samen beleven! Dat is een vakantie met Beter Uit. Al bijna 40 jaar organiseert Beter Uit vakanties met overtuiging; samen met medechristenen op reis! Samen genieten van de vaak overweldigende schepping, kennis maken met een verscheidenheid aan culturen en samen allerlei (avontuurlijke) activiteiten beleven. Ook voor samen geloven is er ruimte; samen bidden, een kerkdienst bezoeken of gewoon een goed gesprek voeren. Dat is waar Beter Uit voor zorgt. En dat alles samen met onze enthousiaste, gepassioneerde en vrijwillige reisleiders en voor een betaalbare en eerlijke prijs. Wist u dat bij iedere boeking bij Beter Uit een bedrag ten goede komt aan het “Beter Uit Hulpfonds”. Zo draagt u ook tijdens uw vakantie bij aan een betere toekomst voor degenen die het nodig hebben.

 

 

In eigen sfeer reizen
Gevarieerd reisaanbod
Betaalbare en eerlijke prijzen
Enthouste reisleiders
Bijdrage Beter Uit Hulpfonds
Goed verzekerd op reis

Op zoek naar reis inspiratie? Bestel nu de reisgids voor 2020! Nu bestellen

Stap in de fascinerende wereld van kameleons, ringstaartmaki’s en indri’s. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is Madagaskar, het rode eiland, een continent op zich. 

 

Ervaar prachtig Madagaskar! Bekijk reis
Bij Beter Uit bent u altijd beter uit!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief